Волонтерський загін « Милосердя».

2018-12-03

/Files/images/health-promotion-industry.jpg

Сьомий рік поспіль у школі діє волонтерський загін « Милосердя». Девіз загону:«Волонтер завжди допомагає, бо у грудях добре серце має». Головною метою загону - є сприяння розповсюдженню волонтерського руху у нашому селі, виховання у собі таких моральних цінностей як милосердя, толерантність, працелюбність, прагнення до взаємодопомоги самотнім людям похилого віку, дітям – інвалідам, людям, які постраждали в зоні АТО та участь у різноманітних акціях милосердя. Відповідно до річного плану роботи загону було проведено:

благодійна акція «Допоможи ближньому» під час якої зібрані канцелярія, одяг та речі першої необхідностідля дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах ( Лотоцький А., Воронов В., Воронова О.);

щорічна постійно діюча акція «Турбота» - допомогли по господарству одиноким дітям війни та учителям пенсіонерам (Матвєєву М.В,Портній М.І., Харкавій М.М, Леоновій А.Ф, Гнатку В.В, Кулиняк І.П., Котяш П.Є.,Громаковій Л.І.);

акція «Подаруй книгу у бібліотеку» - передали у дар школі нові книжки( до Всесвітнього дня бібліотек);

акція «Чисте довкілля – чисте сумління» - прибрали територію села від скляних та пластикових пляшок, на вилучені гроші придбали шкільні стільці;

доброчинна акція «Твори добро» - допомога рідній школі: пофарбували турники, вивезли сміття, зібрали електричні лампочки, принесли ганчірки для миття підлоги; рейд прибирання біля пам’ятника загиблим солдатам у Другій світовій війні (до Дня визволення села), біля могили учасника АТО Шпінди Р.М..

Акція«Тепло дитячих сердець дітям - інвалідам» - провели благодійний ярмарок, на вилучені кошти купили солодощі та фрукти, віднесли додому дітям – інвалідам ( Цапку І, Волохатому М., Волошину Б, Сотніковій Е., Пінчук О.);

Вітальна акція - привітали :

воїнів АТО із днем Захисника України;

акція «Учитель!» - працівників освіти, учителів – пенсіонерів, запросили їх на свято вчителів;

дітей війни з днем визволення України від нацистських окупантів;

батьків та шефів із Днем сільського працівника;

привітали шефів на ФАПі, у сільській раді, дитячому садочку, конторі зі святом Святого Миколая; Новорічними святами;

Благодійна акція «Ялинка» - зробили новорічні іграшки своїми руками і прикрасили ними сільську ялинку у центрі села.

Акція «Допомога зимуючим птахам» - виготовили та розвішали годівниці для зимуючих птахів.

Акція «Молодь проти наркоманії та СНІДу» підготували агітбригаду « Ми народилися, щоб жити».Акція «Екологічна стежина» - висаджування молодих дерев та кущів на території школи; впорядкування території школи, приведення її до належного естетичного і санітарного стану.

Вітальна акція «З Днем Перемоги!» - взяли участь у факельній ході, у святковому концерті, мітингу та параді живих пам’ятників.

Акція «Тепло дитячих сердець дітям інвалідам» ( до Дня захисту дітей).

Загін постійно бере участь у різноманітних зустрічах із учасниками АТО, спортсменами, дітьми війни.

Осінній благодійний ярмарок у рамках всеукраїнської благодійної акції «Сильні духом», для онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час антитерористичної операції.

Участь у районній акції до дня інваліда «Ангел з одним крилом»

Милосердя вимірюється не тільки товщиною гаманця. Це і добре слово, і щира посмішка, увага і піклування, терпимість і толерантність до кожного.

Дякую за увагу!

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930